SUPERLATIVE SPORTIVE 2023 – Alexandra Buftea, cea mai bună jucătoare în anul 2023 de la Fotbal Feminin Baia Mare, urmată de Andreea Gulin

0
262
Andrea Gulin (stânga) și Alexandra Buftea (dreapta)

FOTBAL FEMININ. În tradiționalul clasament de final de an, clubul ACS Fotbal Feminin Baia Mare şi-a desemnat cele mai bune cinci jucătoare din anul 2023. Opțiunile conducătorilor şi antrenorului au ținut cont de prestația generală a tuturor jucătoarelor din lotul singurei echipe divizionare de fotbal feminin din Baia Mare, a precizat Daniel Pop, președintele clubului băimărean.

 

Iată cum arată topul celor mai bune jucătoare de fotbal din Baia Mare în 2023:

  1. Alexandra Buftea
  2. Andreea Gulin
  3. Georgiana Marița, Camelia Daneliuc şi Larisa Olar

 

Alexandra Buftea este și căpitanul echipei locale de fotbal. Clubul Fotbal Feminin Baia Mare activează în Liga a II-a Seria 2 și a încheiat acest an turul Seriei a 2-a a Ligii a II-a pe locul 5 (din 9 competitoare – cea de-a 10-a, ACS Olimpic Star Cluj a fost exclusă din campionat pentru neprezentări), cu 12 puncte adunate în 8 meciuri (4 victorii și 4 înfrângeri, golaveraj 31-21).

 

* Foto: @Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here