LIGA NAȚIONALĂ – Minaur Baia Mare câștigă cu CSM Făgăraș, după ce spre final au început să joace handbal

0
297

HANDBAL MASCULIN. Miercuri, 21 aprilie 2021, în turneul de la Cluj, Minaur Baia Mare a învins CSM Făgăraș cu 28-23 (12-13), într-un meci contând pentru etapa a 27-a a Ligii naționale de handbal masculin. După primele 20 de minute până și CSM Făgăraș (echipă de pe locul 13, retrogradabil) se mira cum reușește să conducă cu 3 goluri Minaur (9-6), multe goluri pentru echipa brașoveană fiind reușite de tânărul băimărean Erik Leonard Pop (format la AH Minaur și împrumutat pentru a juca mai mult – și a jucat, înscriind 4 goluri în poarta lui Minaur).

 

Apoi băimărenii au revenit în joc, au egalat la 12 (prin Căbuț), dar au sfârșit repriza cu un gol în minus (13-12 pentru Făgăraș, a marcat Constantinescu din 7 m). În repriza a doua se merge în echilibru perfect până în minutul 48 (20-20), apoi băimărenii se distanțează în 10 minute la 4 goluri (27-23) și Cip mai marchează în ultimele secunde, pentru stabilirea scorului final: 28-23.

 

Pentru echipa antrenată de Alexandru Sabou doar portarul n-a marcat: Ramba (6 goluri), Dobra, Cristescu, Cip și Buzle (câte 3 goluri), Căbuț, Kotrc, Haiduc și Bera (câte 2 goluri), Makaria și Nagy (câte 1 gol). De la CSM Făgăraș s-au remarcat Csog și Constantinescu (câte 5 goluri), Pop și Moisa (câte 4 goluri).

 

În urma acestui meci (ultimul din turneul de la Cluj), Minaur rămâne pe locul 5 (acolo unde va fi și la finalul campionatului) și mai are de disputat doar 3 meciuri, în București, în 8-11 mai, cu Dinamo, CSU Suceava AHC Potaissa Turda (turneul va avea loc în Sala Rapid).

 

* Foto: @ Alex Nicodim via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here