STRATEGIC – Reprezentanții firmelor cu capital german din Maramureș și Satu Mare se întâlnesc cu autoritățile pentru a dezbate importanța geostrategică în actualul context economic și politic

0
2708
Sebastian Metz, Andreas Lier

EVENIMENT ECONOMIC REGIONAL. Marți, 14 noiembrie 2023, de la ora 18.00, în Satu Mare, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează o întalnire cu reprezentanții companiilor cu capital german din județele Satu Mare și Maramureș, la care vor participa reprezentanții comunității de business, ai autorităților publice din regiune, alături de invitați de onoare ai AHK România.

 

Tema acestui eveniment regional este “Importanța geostrategică a orașului în contextul economic și politic actual” și va fi discutată de participanți cu președintele și cu directorul general al AHK România, Andreas Lier (CEO BASF România), respectiv Sebastian Metz.

 

În cele două județe învecinate din Regiunea de Nord-Vest, prezența companiilor cu capital german este una semnificativă, fiind înregistrate 370 de firme cu un stoc de capital care totalizează circa 400 de milioane de euro.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here