INVESTIȚIE – Lucrarea de amenajare a râului Vaser în zona trecerii prin Vișeu de Sus va fi finanțată din bugetul de stat

0
357

DECIZIE. Comisiile reunite de specialitate din Parlament au avizat favorabil bugetul pentru 2018 al Ministerului Apelor și Pădurilor (MAP), entitatea guvernamentală urmând să beneficieze de credite bugetare de 438,878 milioane de lei (cu aproape 27% mai mari decât în 2017) și de credite de angajament de 2,150 miliarde de lei (1,5 miliarde de lei urmând să fie alocați proiectelor cu finanțare din fonduri externe nerambursabile). 91,27% din finanțarea MAP vine din bugetul de stat și 8,73% din venituri proprii.

 

În privința Maramureșului, unul dintre obiectivele majore care vor fi finanțate în 2018 din bugetul ministerului este amenajarea râului Vaser (în localitatea Vișeu de Sus).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here