DECIZIE – Socrii primarului Cherecheș rămân în arest preventiv: Curtea de Apel Târgu Mureş le-a respins contestaţiile

3
1207
Dorin Petru Gliga, Tabita Denisa Gliga (Cherecheș) și Claudia Gliga

CONTESTAȚIE RESPINSĂ. Claudia și Dorin Petru Gliga, socrii primarului din Baia Mare rămân în arest preventiv, Curtea de Apel Târgu Mureş respingându-le luni, 13 noiembrie 2023, ca nefondate, contestaţiile la decizia Tribunalului Mureş de la sfârşitul săptămânii trecute, prin care s-a încuvințat luarea măsurii pe o perioadă de 30 de zile. Decizia este definitivă.

 

Claudia Gliga (54 de ani) a fost reținută în 9 noiembrie 2023, într-un dosar al DNA Cluj, pentru dare de mită, iar Dorin Petru Gliga a fost reținut pentru complicitate la dare de mită, în urma unui flagrant al DNA Cluj. Socrii lui Cherecheș vizau mituirea (cu 50.000 de euro în primă tranșă) mamei judecătoarei Georgiana Rodica Fărcaș-Hîngan, una din cele două judecători din completul Curții de Apel Cluj care judecă apelul edilului în procesul de luare de mită în care a fost comndamnat pe fond la 5 ani de închisoare cu executare.

 

Banii erau oferiți pentru ca judecătorul să îl achite pe Cherecheș în apel. Rodica Fărcaș-Hângan (mama judecătorului) și Georgiana Rodica Fărcaș-Hîngan (judecător) au denunțat tentativa la DNA, care a procedat la prinderea în flagrant a socrilor edilului din Baia Mare.

 

În același dosar, soția lui Cherecheș, Tabita Denisa Gliga este cercetată penal.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Stati linistiti ca nu cred ca stau nici astia gratis in arest – nu se mai indoieste nimeni ca tot ce se intampla face parte dintr-un plan – dar cum ramane cu declaratia soacrei, cum ca toata afacerea e intre ele, mamele…adica muma padurii nu e chemata la audieri?

  2. Pentru CERECHES, sotia, socri inclusiv mama omida sunt victime colaterale de care se dezice in mod mizerabil invocand conspiratia gospodinelor pentru a-si salva pielea cameleonica de puscarie. Pentru un monstru din punct de vedere comportamental (asa cum la perceput o intreaga tara) scopul scuza mijloacele. Chiar daca sta soacra-sa si mumasa in puscarie 100 de ani si chiar daca o ejecteaza pe Ileana Cosanzeanadaca si redevine din nou burlacul obsedat sexual il doare in fata slitului exact la 1m. In schimb toate tarfele maritate si prostituatele din 3 judete vor jubila pentru ca li se intoarce sponsorul burlac.

  3. Totul se va face cu jumătate de măsură dacă anchetatorii nu vor face personajele să vorbească. Este de notorietate că toți cei care au avut nevoie de semnătura lui au dat ceva primarului. Au prosperat doar oamenii de casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here