TOTUL PENTRU ELECTORAT ȘI PENTRU… VOTURI – „Nunta de aur”, organizată prima dată la Vișeu de Sus, taman în campanie electorală, cu meniuri de 283 de lei, în restaurant de lux

0
2031

NUNTA DE AUR – VIȘEU DE SUS. Marți, 7 mai 2024, în a treia zi de Paște, autoritatea publică locală din orașul maramureșean Vișeu de Sus, controlată de edilul Vasile Coman „Vărzaru’” (PSD), organizează pentru prima dată, tocmai în campania electorală, „Nunta de aur”, un eveniment prezentat ca fiind „celebrarea împlinirii a 50 de ani de căsătorie de către toate cuplurile din oraș, inclusiv cei care împlinesc anul acesta”.

 

Pentru acest eveniment, din bugetul local al orașului Vișeu de Sus se vor plăti, doar pentru masa de la restaurant, circa 80.000 lei (exact: 79.478,20 lei, sumă care include TVA). Nunta de aur va fi organizată de la ora 13.00, la unul dintre cele mai selecte restaurante din Vișeu de Sus, Mirage Resort & Spa (localizată pe strada Rândunelelor nr. 6), care îi aparține familiei Zăgrean – Dan Dragomir Zăgrean (98%)  și Ileana Zagrean (2%) – prin firma Macro Target SRL.

 

Se estimează participarea a 280 de persoane (cel puțin atâtea meniuri au fost contractate de Primăria locală – meniuri la prețul de 283,85 lei, cu TVA inclus / persoană).

 

* Foto generic: @Mirage Resort

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here