EXCLUSIV – Detaliile proiectului privat care vizează construirea în Baia Mare a unui centru expozițional și de evenimente de afaceri de peste 4.000 mp

2
4460

BAIA MARE – CENTRU EXPOZIȚIONAL. Firma sătmăreană Esedra SRL, specializată pe  comerț cu amănuntul a pieselor și accesoriilor pentru autovehiculelor și deținută de Vasile Pop (asociat unic), care mai are participațiuni (totale sau semnificative) în alte trei firme (Esedrqa Service SRL, Rustic Brad SRL și Total As SRL), a demarat un proiect investițional de construire în Baia Mare a unui imobil cu funcțiuni de spații expoziționale, depozite, sedii de companii, săli de conferințe și evenimente.

 

Conform proiectului, clădirea va fi amplasată pe Bulevardul Regele Mihai I (fostul Bulevard București) din Baia Mare, pe un teren de 1,1 hectare, în acest moment liber de construcții. Imobilul a fost proiectat cu regim de înălțime Parter înalt parțial +1 Etaj, cu o suprafață costruită desfășurată de 4.160 mp. Terenul va fi amenajat cu 204 locuri de parcare și 700 mp de spații verzi.

 

Imobilul va fi dotat cu diverse spații multifuncționale care urmează să fie închiriate pentru servicii de tip corporate, cu posibilități de amenajare pentru expoziții și simpozioane (o sală mare cu capacitatea de 500 de persoane), servicii pentru companii, lansări de produs, săli de conferințe, spații pentru organizarea evenimentelor pentru companii (două săli cu capacități de 280 de persoane și de 150 de persoane), depozite.

 

Proiectul este introdus pe circuitul pre-execuțional, fiind înaintat pentru obținerea avizelor, certificatelor, autorizațiilor, unele dintre acestea fiind deja eliberate.

 

În 2023, firma a închis anul cu o cifră de afaceri de 14,7 milioane de lei și un profit net de 3,11 milioane de lei, indicatori financiari realizați cu 46 de angajați, dar și cu datorii de 9,09 milioane de lei.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here