PREZENTARE CANDIDAȚI – Călin Teodor Morariu, candidatul Alternativei Dreptei la președinția Consiliului Județean Maramureș

0
651
Călin Morariu

ELECTORAL. Filiala județeană a partidului Alternativa Dreaptă (AD) l-a desemnat drept candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș pe profesorul Călin Teodor Morariu (40 de ani).

 

Absolvent al Facultății de Ingineria produselor alimentare din cadrul Universității de Nord Baia Mare și al Facultății de Economia comerțului, turismului și serviciilor din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Morariu a abolvit masteratul în specializarea Managementul și marketingul firmei (la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad), precum și diferite cursuri postuniversitare și a obținut titlul de doctor în domeniul geografie/turism (la Școala doctorală a Universității din Oradea).

 

A muncit timp de 6 ani în mediul privat, în două firme din industria alimentară cu peste 100 de angajați, unde a ocupat funcțiile de inginer și de manager, și începând din anul 2012 este profesor la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare și autor al unor studii de specialitate în domeniul turismului, etnologiei și etnografiei, publicate sub formă de cărți și articole internaționale.

 

Alternativa Dreaptă este un partid de dreapta, înființat oficial pe 9 august 2019 prin fuziunea partidelor M10 și Forța Moldova, care la nivel politic continental este membru al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni. Partidul susține libertatea personală, religioasă, economică, politică, familia și credința creștină, precum și păstrarea identității și valorilor culturale.

 

La nivel național, partidul este condus de Adela Mîrza (președinte) – expert în Studii Europene, Valentin Licxandru (președinte executiv) – antreprenor, Mircea Andrei (secretar general) – jurist (avocat). La nivel județean, Alternativa Dreaptă este condusă de Călin Herțeg (președintele filialei Maramureș) – doctor în filosofie, lector universitar.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here