STENOGRAME – Zetea i-a vândut lui Cherecheș PSD-ul! Cătălin Cherecheș, iulie 2020: „Am cumpărat un partid mare, PSD, și l-am făcut mic. V-am scăpat de Satana!”

2
3485

EXPLOZIV. Încadrare în timp și spațiu: 21 iulie 2020, Baia Mare (jud. Maramureș). Martori și actanți la discuția pe care o redăm în această scriere: 22 de persoane (membri ai mai multor partide politice) + primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

 

Gradul de acuratețe al stenogramei: 100% (a fost confirmată de 8 din cele 8 persoane participante cu care am intrat în contact la documentarea articolului). 2mnews deține dovezi concludente (documente, unele oficiale!, și declarații) care atestă veridicitatea 100% a discuției pe care o reproducem aici.

 

Motivația

 

Am decis să facem publică această discuție, pentru că atestă următoarele fapte: 1) primarul Cătălin Cherecheș, oficial fost membru UNPR, acum membru PNȚCD, a anunțat că a cumpărat (!) PSD Maramureș; 2) primarul Cherecheș controlează PSD Maramureș; 3) primarul Cherecheș urăște PSD Maramureș, pe care-l consideră reprezentantul Satanei pe scena politică locală; 4) demonstrează dualitatea primarului Cherecheș.

 

Vă reamintim că la alegerile locale care au loc duminică, primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, care s-a înscris în PNȚCD (cel de-al patrulea partid din scurta sa carieră politică, partid pe care-l controlează prin interpusul Doru Dăncuș), s-a aliat cu PSD și vor candida împreună, într-o coaliție înregistrată oficial la Biroul Electoral Județean Maramureș, deși consideră că PSD este Satana. Asta dovedește caracterul său dual.

 

În plus, președintele (de fațadă?) al PSD Maramureș, Valer Zetea zis “Gabi din cătunul Viile Apei”, pe care Cherecheș l-a făcut public troacă de porci, într-o conferință de presă din februarie 2016 (la care au participat Cherecheș, Noemi Vida, Zetea, Zamfir Flore Ciceu și mai mulți consilieri județeni), jignindu-l pe președintele PSD Zetea (la acea vreme vicepreședinte al CJ Maramureș) și întrerupându-l în permanență, arătând că acesta nu se pricepe la legislația administrativă, este prezentat acum de același Cherecheș ca fiind bun, și nu rău, așa cum spunea în urmă cu 4 ani. Bun, dar conducând un partid al Satanei, PSD. De aceea, i-a cumpărat lui Zetea partidul. Probabil, pentru a-l deține acum pe persoană fizică. Și, sigur, așa cum a afirmat chiar Cherecheș, pentru a-i scăpa pe maramureșeni de Satana, adică de PSD.

 

În acest context, câtă credibilitate mai are coaliția sub pulpana căreia s-a pitit fricos PSD-ul lui Zetea, controlat acum de Cherecheș. Cât a costat tranzacția, doar Cherecheș și Zetea știu. Trist este că primarii PSD din Maramureș sunt puși, prin decizia lui Zetea, în ipostaza de a le explica oamenilor de ce vândut Zetea PSD-ul lui Cherecheș. Pentru că de ce a cumpărat Cherecheș PSD-ul știm chiar de la el: pentru a-l face mic, mic de tot, eliminându-l, pentru că-l consideră Partidul Satanei.

 

Tranzacția PSD dintre Zetea și Cherecheș dovedește unicul deziderat, personal, al celor doi: menținerea controlului absolut pe care-l exercită acum asupra administrațiilor județeană și municipală, pentru păstrarea neîntinată a sferelor de influență economice care căpușează Baia Mare și întreg Maramureșul. Și acum, lectură plăcută…

 

Stenograma

 

Martor 1 (membru PER): Sunteți foarte bine dispus astăzi, domnule primar.

Primar Cătălin Cherecheș: Ce să fac?, am cumpărat un partid mare și l-am făcut mic.

Martor 1 (membru PER): Și ăsta e motiv de bucurie?

Primar Cătălin Cherecheș: Da.

Martor 1 (membru PER): Da. Că a mai dispărut un partid, sau de ce?

Martor 2 (membru PSD): Se referă la PNȚCD, domnul primar…

Martor 1 (membru PER): Și ăla, da. Ăla cred că a fost donat, nu a fost cumpărat. Au dat și bani pentru…

Martor 2 (membru PSD): În comodat.

Martor 1 (membru PER): Da, da.

Primar Cătălin Cherecheș: În 2003, n-au vrut să mă primească cei de la PSD în partid. Și acum am ajuns eu să primesc partidul la mine. Adevărul e că am scăpat Maramureșul de Satana.

Martor 1 (membru PER): De Satana? Cine-i Satana?

Primar Cătălin Cherecheș: PSD, cine…

Martor 1 (membru PER): PSD-ul e Satana, da?

Martor 3 (membru PMP): Domnule primar, adevăru-i că nu dumneavoastră aveați nevoie de PSD, PSD-ul avea nevoie de dumneavoastră.

Primar Cătălin Cherecheș: Dar PSD-ul nu… nu mai…

Martor 3 (membru PMP): Nu mai? Gata?

Martor 1 (membru PER): Domnule primar, sunt multe partide din astea, care dispar… Acuma și PSD-ul.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here