ALEGERI LOCALE – Mircea Ciocan, candidat PER pentru funcția de președinte al CJ Maramureș: „Pentru viitorul curat și sănătos al maramureșenilor”

0
572
Mircea Ciocan

ADVERTORIAL ELECTORAL. Mircea Ciocan, președinte al Partidului Ecologist Român – filiala Maramureș și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș la alegerile din 27 septembrie 2020, consideră că alternativa ecologistă este cea mai sănătoasă pentru electoratul maramureșean.

 

 

Partidul Ecologist Român propune politici publice prietenoase cu mediul. S-a spus că am fi împotriva dezvoltării industriale, ceea ce este fals. Ne dorim și noi această dezvoltare, însă cu un respect deosebit pentru natură, pentru viață, pentru valorile ecologiste. Expansiunea industrială poluantă nu trebuie făcută cu orice preț, în dispreț față de mediu, periclitând perspectiva de viață a cetățenilor. Nu suntem indiferenți, ci responsabili pentru oamenii care ne trimit prin votul lor în forurile administrative, pentru copiii Maramureșului. Nu avem dreptul și nici nu vrem să fim părtași la distrugerea viitorului acestui județ, de aceea considerăm că strategia de dezvoltare a județului Maramureș trebuie să se axeze pe valorile în care noi, și sper că nu doar noi, credem: respect pentru mediul înconjurător.

Candidatul PER pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș a făcut trimitere directă pentru situația creată de cei care au condus forul administrativ al județului în privința Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Maramureș, un proiect în care s-au investit, din mai multe surse de finanțare, peste 100 de milioane de euro și care în loc să rezolve problema deșeurilor menajere, a distrus mediul.

 

“La Sârbi, parcă și natura se împotrivește să comitem o gafă majoră care se va repercuta mulți ani de acum încolo asupra comunității locale. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat acolo, în condițiile în care astăzi, în mileniul III, există atât de multe variante ecologice de a rezolva problema deșeurilor pe care le producem. PER Maramureș își dorește să medieze această problemă într-o manieră ecologistă și ne vom bate pentru asta, pentru că este similar cu a te lupta pentru viitorul curat și sănătos al maramureșenilor”, a mai precizat candidatul PER la președinția Consiliului Județean Maramureș, Mircea Ciocan.

 

Echipa de consilieri județeni ai PER are expertiza necesară pentru implementarea proiectelor de ecologizare și dezvoltare economică a Maramureșului. PER Maramureș vă îndeamnă să alegeți cu sufletul viitorul mai bun pentru toți maramureșenii! În 27 septembrie 2020, îl găsiți pe Mircea Ciocan la poziția 9 pe buletinul de vot.

 

Pentru un Maramureș curat și prosper!

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Român. Cod unic de identificare: 21200195

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here