SANCȚIUNI FINANCIARE – 18 firme care exploatează balastiere din Maramureș, amendate cu circa 600.000 lei pentru activități ilegale de exploatare

0
1196

AMENZI LA BALASTIERE. În doar 3 zile, în urma a 30 de controale desfăşurate la balastiere din judeţul Maramureş, Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR), împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu Maramureş şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au aplicat 18 amenzi în cuatum total circa 600.000 lei, pentru “activităţi ilegale de exploatare a agregatelor minerale, desfăşurate de agenţii economici în afara perimetrului autorizat sau fără acte de reglementare”.

 

Din echipele de control au făcut parte atât inspectori, cât și topografi ai Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR), precum și reprezentanţii Gărzii de Mediu Maramureş şi polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. ANAR a anunțat că aceste controale mixte la balastiere vor continua până la sfârşitul anului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here