RETAIL – Supeco Store în Baia Mare, cel de-al zecelea magazin al brandului deschis în România

0
835

INAUGURARE. Grupul de retail francez Carrefour, care operează brandul Supeco Store prin compania Supeco Investment, a deschis cel de-al zecelea magazin sub brandul Supeco Store în Baia Mare, anunțul fiind făcut de Eric Bouin, directorul lanţului de magazine Supeco Store, într-o postare pe o reţea de socializare de business.

 

Magazinul este situat pe strada Gării nr. 2A, în locul unui fost magazin Carrefour Express. Carrefour a lansat conceptul de magazine Supeco, situat între discounter şi cash&carry, în anul 2013, în Spania și l-a dezvoltat în România în 2014, inaugurând până acum magazine Supeco în Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova, Balș, Hunedoara și Focșani.

 

Conceptul Supeco dispune de o suprafaţă de vânzare între 1.500 şi 2.000 de metri pătraţi și a fost creat ca un magazin cu prețuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete – creatorii brandului susțin că pot să facă asta economisind la investițiile în energie, decorațiuni și publicitate, mobilier și rafturi, spațiu (depozitează stocurile direct în magazin) și de transport (se orientează să achiziționeze de la producători locali).

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here