REPREZENTARE – Deputatul Brian Cristian, la Summitul Tinerilor în Capitala Tineretului din România 2023

0
103

EVENIMENT. Deputatul Brian Cristian a reprezentat Comisia pentru Tineret și sport din Camera Deputaților la Summitul Tinerilor desfășurat la Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România 2023.

 

În cadrul celui mai ambițios de eveniment de tineret din România, Summitul Tinerilor 8.0 | Abilitate/Agilitate și-a propus să găsească soluții pentru implicarea tinerilor în procesul de luare a deciziilor la nivel local, pentru asigurarea unui parteneriat de lungă durată între sectorul de tineret și autoritățile locale și, nu în ultimul rând, pentru modul în care ar trebui transformate orașele în orașe prietenoase cu tinerii.

 

Sunt provocări la care am încercat să găsim soluții alături de tineri, reprezentanți ai sectorului neguvernamental, ai autorităților locale și centrale, dar și ai mediului de afaceri, în cadrul celui mai ambițios de eveniment de tineret din România, Summitul Tinerilor 8.0 | Abilitate/Agilitate.
Am fost onorat să reprezint Comisia pentru Tineret și sport din Camera Deputaților la sesiunea plenară „Orașe tinere” și, în continuare, voi fi vocea tinerilor în Parlamentul României, a precizat deputatul maramureșean Brian Cristian.

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here