ALEGERI LOCALE – Mircea Cirț: Punem degetul pe rană pentru că Baia Mare nu mai are răbdare!

0
477

ADVERTORIAL ELECTORAL. Dincolo de frumusețea locului, de istoria sa, de poveștile și de oamenii minunați pe care-i are, Baia Mare rămâne un oraș ocolit de marii investitori, un oraș fără un parc industrial, fără o șosea de centură, cu o groapă de gunoi care riscă să ne invadeze, cu o infrastructură care lasă mult de dorit, cu edificii culturale lăsate în paragină, cu o piață de alimente insalubră, cu un preț al apei mult peste media pe țară și cu multe promisiuni spectaculoase și neonorate în ultimii 10 ani.

 

Am decis ca, în aceste zile, împreună cu echipa mea, să “Punem degetul pe rană”, și să evidențiem toate aceste lucruri, venind în paralel și cu soluția pe care o propunem noi. Am discutat cu mulți băimăreni care ne-au expus nemulțumirile și doleanțele lor, care nu sunt puține. Acestea țin de lipsa locurilor de muncă, de birocrația excesivă, de salubritate, de prețul mare al apei, de lipsa parcărilor, a pistelor pentru biciclete, de lipsa unor locuri de agrement și de relaxare, de siguranța cetățeanului și de atitudinea Poliției Locale, dar și de lipsa unei echipe de fotbal, de estetica urbană sau de și de multe alte aspecte.

 

Candidatura mea din partea Partidului Național Liberal la funcția de Primar al Municipiului Baia Mare are la bază tocmai dorința de a schimba și de a face lucrurile să se întâmple. Am exemplul de bune-practici al câtorva primari – liberali în abordare și liberi în gândire – care au găsit soluții la probleme precum eficientizarea administrației, gestionarea deșeurilor, decongestionarea circulației în oraș, atragerea de investitori, dar am și experiența managerierii unor echipe de oameni, cu care am reușit să fac performanță în domeniul privat. Și în administrație, drumul spre performanță înseamnă muncă, seriozitate, corectitudine, cheltuirea responsabilă a banului public.

 

De aceea, „Punem degetul pe rană”, dar venim și cu soluția.

 

În acest fel, băimărenii vor putea să cunoască atitudinea, abordarea și viziunea noastră și să aleagă ceea ce consideră că este mai bine pentru orașul nostru.

 

Mircea CIRȚ

Candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Baia Mare

www.mirceacirt.ro

 

* Comandat de PNL, Executat de 2MNEWS-MARAMUREȘ SRL, cod AEP- 21200012



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here