REÎNVIEREA ȘEZĂTORILOR – Deputatul Darius Pop, susținere pentru evenimentul „Meșteșuguri, tradiții și obiceiuri românești de AUR” din localitatea maramureșeană Finteușu Mare

0
29

TRADIȚII. Sâmbătă, 16 decembrie 2023, în localitatea maramureșeană Finteușul Mare a avut loc evenimentul Șezătoare în Maramureș – „Meșteșuguri, tradiții și obiceiuri românești de AUR”.

 

Evenimentul, organizat de Gabriela Hofer, președinta Organizației de Femei din cadrul AUR Maramureș, cu sprijinul deputatului Darius Pop și cu participarea Simonei Maria Petcu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, a avut ca gazdă familia Fătul și s-a bucurat de participarea Corului din Finteușu Mare și a preotului paroh Ionuț Lupșe.

 

„Păstrarea tradițiilor și credința, rămân tezaurul nostru cel mai de preţ, iar noi trebuie să facem tot ce se poate pentru ca ele să se păstreze vii în mintea copiilor şi a generațiilor viitoare de români”, a precizat deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș.

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here