DEVOALARE – Identitatea câștigătorului contractului de 3,7 milioane de lei care vizează modernizarea și dotarea ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență

0
1855

CONTRACT ATRIBUIT. Consiliul Județean Maramureș a atribuit contractul de 3,7 milioane de lei (exact: 3.721.130 lei, sumă care include TVA), care vizează modernizarea și dotarea ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Contractul a fost semnat în 14 decembrie 2023 cu firma ICEP SRL, înregistrată în satul Bușag (aparținător de orașul Tăuții Măgherăuș). Proiectul investițional este finanțat în mare parte din fonduri nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Firma desemnată câștigătoare a ofertat împreună cu alte două societăți comerciale, acestea fiind descalificate (cu oferte declarate inadmisibile), este controlată de băimărenii Mihai Liviu Moldovan (42 de ani) și Bogdan Marius Buzgău (40 de ani) – asociați în procente egale.

 

ICEP nu este la prima relație contractuală cu administrația județeană, în ultimii 2 ani executând alte 3 contracte semnificative: reparații la coloanele de ape pluviale și instalații și la acoperiș la Palatul Administrativ, reabilitarea Casei Petőfi și recent a finalizat un alt contract la Spitalul Județean din Baia Mare, de instalare a sistemului de detectare/semnalizare/alarmare a concentrației de oxigen și modernizare/extindere a infrastructurii electrice și de fluide medicale (contract în valoare de 8,14 milioane de lei).

 

În 2022, ICEP, specializată în lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat și în construcții civile și industriale, a raportat o cifră de afaceri de 19,28 milioane de lei și un profit de 1,31 milioane de lei realizat cu 27 de angajați.

 

Noul contract, care trebuie finalizat în 32 de luni (2 ani și 8 luni), prevede lucrări în trei locații: la ambulatoriul Spitalului Județean, la ambulatoriul pentru sportivi (localizat pe strada Gheorghe Marinescu nr. 3) și la Policlinica nr. 2 (localizată pe strada Progresului nr. 17).

 

La ambulatoriul de la Spitalul Județean de Urgență se vor monta circa 3.200 de mp de pardoseli, uși (cu reparații ale spaleților) și perdele de aer. La ambulatoriul de specialitate pentru sportivi  se vor executa lucrări de finisaje, tâmplărie, instalații electrice, sanitare și de încălzire, iar la Policlinica nr. 2 se vor executa lucrări de finisaje și instalații electrice și sanitare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here