DEJA VU – Lucian Morar, primarul din Ulmeni, fost președinte al PMP Maramureș, numit secretar general al filialei județene a PSD

3
1471
Gabriel Zetea și Lucian Morar

ÎNCEPE ASCENSIUNEA PENTRU ACAPARAREA PARTIDULUI. Defectarea primarului din Ulmeni, Lucian Ioan Titus Morar, din conducerea PMP Maramureș în PSD a fost recompensată cu funcția de secretar executiv al PSD Maramureș. Strategia lui Morar este un deja vu, care nu mai surprinde pe nimeni, fiind adoptată de acesta de fiecare dată când a trecut la un alt partid și fiind gratulat imediat cu o funcție în conducerea executivă, ulterior ajungând să preia total conducerea respectivului partid.

 

Morar, un alt traseist politic clasic, care a fost în PNȚCD, UNPR, PMP și acum în PSD (îndeplinind în primele trei funcțiile de conducere în filialele din Maramureș), susține că numirea a fost făcută la propunerea președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, și prin votul Comitetului Executiv al social-democraților din județ, în 4 întâlniri zonale, fiind susținut de parlamentarii de Maramureș, primari, consilieri județeni și președinți de organizații locale.

 

De asemenea, Morar, care în perioada în care era în PMP a atacat de nenumărate ori violent PSD, acuzând că acesta este un partid de hoți și abuzatori, a precizat că această funcție a fost “o recompensă” pentru activitate pe care a avut-o de când a trecut la PSD împreună cu o parte din PMP Maramureș (primari și aleși locali și județeni). Strategia imediată a lui Morar (45 de ani) este exclusiv una de îndestulare proprie, respectiv de a-și asigura un loc eligibil pe lista parlamentatară a PSD Maramureș și de a-l proțăpi pe fiul său cel mare, Lucian Morar Jr. (23 de ani, absolvent de Asistență Socială la Centrul Universitar Nord din Baia Mare – UTCN în 2022 și consilier al viceprimarului Băii Mari, Ioan Doru Dăncuș, care este nașul tatălui său).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Stiți gluma aia cu „de ce nu fac s*x între ei funcționarii din instuțiile publice? Pentru că-s toți înrudiți între ei!” E valabil și la demnitari, indiferent în ce partide se află. Luările de poziție publice a unora împotriva celorlalți sunt doar ca să-i dezbine pe proștii care-i votează. Pentru ca aceștia să nu se unească împotriva lor. Vorba aceea „proști da’ mulți”! În spatele cortinei dansează ținându-se de după cap unii pe alții. Revedeți nunta fugarului, ce curcubeu politic era acolo însă și ce pupături, danțuri pe picior, țopăite, învârtite, voie bună … lupii în horă cu oile!

  2. Praful se alege de PNL. Varzaru Coman sare inapoi la PSD, Morar cu toata comnitatea lui tot la PSD, PNL va lua un singur vot, prin redistribuire … mama lu’ KaKe cel mare. O si merita. AUR sa-i umileasca, da rau de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here