NUMĂR RECORD DE CANDIDATURI – Al 15-lea candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare: Florin Barbur (REPER)

0
1306
Florin Barbur

ALEGERI LOCALE BAIA MARE 2024. Florin Gheorghe Barbur (46 de ani), co-președinte REPER Maramureș, a fost desemnat candidatul partidului la alegerile din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Barbur este absolvent al Facultății de Teologie „Andrei Șaguna” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (2001) și al Facultății de Științe – specializarea Psihologie a aceleiași universități (2005).

 

Este psihoterapeut, profesor în centrele și cabinetele de asistență psihopedagogică la școli și licee din Maramureș. A fost președinte PLUS Maramureș, dar după plecarea din partidul unificat cu USR a lui Dacian Cioloș și înființarea REPER, format din mai mulți foști membri PLUS, a intrat în noua formațiuen politică.

 

La alegerile parlamentare din 2020 a candidat pe lista USR PLUS pentru Camera Deputaților (a fost pe locul 3 pe lista din Maramureș, dar partidul a prins doar un loc de deputat). El a fost inclus și pe lista de europarlamentare a REPER, însă pe un loc neeligibil (36).

 

Florin Barbur este cel de-al 15-lea candidat la alegerile din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, un număr fără precedent în istoria alegerilor locale din municipiul reședință de județ. Cei 15 candidați sunt: Ionel Bogdan (PNL), Doru Dăncuș (PSD), Brian Cristian (Alianța Dreapta Unită USR & PMP), Costel Pîrvănoiu (AUR), Papp Zsolt Istvan (UDMR), Cristian Anghel (FD), Liviu Marian Pop (PUSL), Claudiu Gheorghe Filip (PV), Călin Herțeg (AD), Mircea Cirț (VN), Sever Ciucă (PER), Sergiu Zainea (independent), Mircea Dolha (PNRC), Bogdan Hodorogea (SOS) și Florin Barbur (REPER).

 

De asemenea, REPER și-a înregistrat și lista pentru Consiliul Local Baia Mare (o listă incompletă, cu doar 10 poziții), pe care o redăm în integralitate:

 

  1. Florin Barbur
  2. Gina Marian
  3. Florin Nemeș
  4. Anca Moldovan
  5. Florin Kalmar
  6. Eniko Nagy Spiller
  7. Ioana Ugri
  8. Codrin Crișan
  9. Alexandra Marinescu
  10. Marin Mureșan.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here