DECIZIE – A patra femeie care candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, Nadia Maria Pop (Verticala Nouă): până acum s-au înscris în cursă 11 candidați pentru șefia administrației județene

0
515
Nadia Maria Pop

CANDIDAT PENTRU PREȘEDINȚIA CJ MARAMUREȘ. Noul partid Verticala Nouă (VN), condus de fostul candidat PNL la Primăria Baia Mare Mircea Cirț, a desmnat-o candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Maramureș la alegerile din 9 iunie 2024 pe Nadia Maria Pop (37 de ani).

 

De profesie economist, absolventă de Finanțe-Bănci a Facultății de Științe Economice, Pop este cea de-a patra femeie care în 2024 candidează pentru șefia administrației județene, după o lungă perioadă în care filialele județene ale partidelor politice și-au desemnat drept candidați pentru funcția de președinte al CJ Maramureș exclusiv bărbați.

 

Până acum, pentru funcția de președinte al CJ Maramureș și-au depus candidaturile 11 persoane, număr record în istoria electorală din județ: Gabriel Zetea (PSD), Dan Ivan (Alianța Dreapta Unită USR & PMP), Gabriel Ștețco (PNL), Darius Pop (AUR), Cristian Opriș (FD), Pinter Zsolt (UDMR), Călin Morariu (AD), Mariana Filip (PUSL), Alina Ivașco (SOS), Simona Elena Ponde (PER) și Nadia Maria Pop (VN). Probabil și PNRC își va înscrie în cursa electorală candidat la funcția de președinte al CJ Maramureș, astăzi, 30 aprilie 2024, fiind ultima zi în care se mai pot depune dosare de candidatură (2mnews vă ține la curent cu decizia acestui partid).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here