REZULTAT ALEGERI – Radu Trufan, noul președinte USR PLUS Maramureș: s-a impus cu 132-18 în fața lui Bogdan Zaharia: cine mai intră în conducere

0
1598
Radu Trufan

CONDUCERE USR PLUS MARAMUREȘ. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Radu Trufan (43 de ani), a devenit noul președinte al filialei județene USR PLUS, câștigând alegerile interne desfășurate duminică, 27 iunie 2021, cu un scor covârșitor (132-18), în fața lui Bogdan Andrei Zaharia (28 de ani, provenit din fosta structură PLUS și consilier județean în CJ Maramureș). Practic, Trufan a fost ales cu 88% din voturile valabile ale membrilor cu drept de vot.

 

Rezultatul, previzibil în urma negocierilor interne dintre grupările din noul partid constituit prin fuziunea prin absorbție (a PLUS de către USR), a fost anticipat de 2mnews (detalii AICI) și va fi oficializat de partid în cursul zilei de marți, 29 iunie 2021. Trufan, de profesie economist, este membru fondator al USR Maramureș, partid în care răspundea de extinderea rețelei teritoriale a partidului.

 

Tot duminică, 27 iunie, a fost aleasă și conducerea județeană a USR PLUS (Biroul Județean – organismul executiv al filialei), din care, în afara președintelui, mai fac parte încă 20 de persoane: 7 vicepreședinți și 13 membri. Deși rezultatul nu a fost oficializat (și acesta este previzionat pentru marți, 29 iunie), 2mnews vă prezintă anticipat componența noului Birou Județean USR PLUS Maramureș (pentru fiecare membru am consemnat partidul din care provine și funcția administrativă deținută):

 

Vicepreședinți:

  1. Alexa Chifa (USR, primar Poienile de sub Munte)
  2. Alexa Semeniuc (USR, primar Rona de Sus)
  3. Iuliu Ioan Colcer (USR, consilier local Recea)
  4. Sorin Botoș (PLUS Sighetu Marmației)
  5. Serioja Mihai Șofineț (PLUS, consilier local Remeți)
  6. Adrian Vlad Cristea (USR Șomcuta Mare)
  7. Florin Barbur (PLUS, fost președinte PLUS Maramureș)

 

Membri

  1. Măndița Baias (PLUS Baia Mare)
  2. Andrei Claudiu Dipșe (USR, consilier local Șișești)
  3. Bogdan Andrei Zaharia (PLUS, consilier județean CJ Maramureș)
  4. Bogdan Neța (USR Tăuții Măgherăuș)
  5. Barcsy Felix (USR Baia Sprie)
  6. Cosmin Alexandru Poruțiu (PLUS Baia Mare)
  7. Vasile Weisenbacher (USR Baia Mare)
  8. Ovidiu Ofrim (USR Baia Mare)
  9. Mariana Bileac (PLUS, consilier local Ruscova – și-a câștigat mandatul ca independent)
  10. Călin Andrei Bud (PLUS, consilier local Târgu Lăpuș)
  11. Iulian Costin (PLUS Copalnic Mănăștur)
  12. Claudiu Pavel Mare (PLUS Baia Mare)
  13. Tudor Marta (PLUS Baia Mare).

 

Observație: în conducerea județeană USR PLUS vor fi președintele, 4 vicepreședinți și 5 membri de la vechiul USR și 3 vicepreședinți și 8 membri de la vechiul PLUS.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here