OPERAȚIUNEA „DECALAREA” – Senator Dan Ivan: Investițiile coaliției de guvernare, PSD-PNL-UDMR, în infrastructura rutieră și feroviară din Sighetu Marmației, în ralanti

0
224
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

ATÂT AU PUTUT. Deși nu este prima oară când senatorul Dan Ivan adresează aceleași interpelări Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, a decis să facă din nou acest lucru, pentru a afla, cu certitudine, când va fi reabilitată gara din Sighetu Marmației sau când vor începe lucrările pentru modernizarea trecerilor la nivel de cale ferată din municipiu.

 

„Răspunsurile pe care le-am primit sunt scurte, evazive și pline de termene care nu se respectă niciodată. În fiecare an fac o nouă interpelare pe acest subiect și în fiecare an termenul de începere a lucrărilor este decalat iar și iar.

 

Podul peste Tisa este un alt exemplu de „așa nu”. Ne-am fi așteptat ca în actualul context regional Ministerul Transporturilor, condus de PSD, să investească urgent în reabilitarea vechiului pod și demararea lucrărilor la noul pod peste Tisa, însă vedem doar cum se trage de timp și se întârzie nepermis de mult, în detrimentul sighetenilor și Maramureșului Voievodal.

 

Constat cu stupoare că bani pentru investiții fără sens există mereu, bani pentru pensii speciale există mereu, dar pentru proiectele de care cetățenii chiar au nevoie, cei din actuala coaliție de guvernare, PSD-PNL-UDMR, nu au decât promisiuni deșarte și talentul de a-i duce cu zăhărelul cât mai mult timp”, a declarat senatorul USR Maramureș, Dan Ivan.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here