REABILITARE – S-a semnat contractul de 1 milion de lei care vizează reabilitarea terenurilor de tenis și a pistei de alergare de la Centrul Universitar Nord Baia Mare

0
1467

BAZA SPORTIVĂ – NORD BAIA MARE. Cele trei terenuri de tenis de câmp și pista de alergare de la baza sportivă a Centrului Universitar Nord Baia Mare (de pe strada Victor Babeș nr. 62A) vor fi reabilitate în urma unui contract de peste 1 milion de lei (exact: 1.167.138,86 lei, sumă care include TVA), care a fost semnat la 7 septembrie 2023 de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cu firma I&C Transilvania Construcții SRL din Turda (deținută de Claudia Iuliana Hada și Iuliana Călugăr și specializată pe examinarii geologice, drenare, forare, sondare).

 

Pentru a câștiga contractul, firma tudeană a sublicitat cu 15% sub estimarea beneficiarului (au fost două oferte declarate de comisia de licitație ca fiind admisibile – criteriul de atribuire a fost Prețul cel mai mic). Sistemul poliuretanic necesar reabilitării a fost subcontractat de firma turdeană firmei locale Indfloor Group SRl Baia Mare, specializată în lucrări de pardosire și controlată de Dan Alexa Andreica.

 

Proiectul prevede lucrări de reparații la terenurile de tenis, pista de alergare (aflate în stadii avansate de degradare), gard din panouri zincate și spații verzi inconjurătoare, urmând să se monteze sisteme poliuretanice și fileuri noi. Lucrările trebuie finalizate în 75 de zile și trebuie garantate 3 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here