BILANȚ – Ionel Bogdan (PNL), la 3 ani de la câștigarea alegerilor locale în funcția de președinte al administrației Maramureșului

0
126
Ionel Bogdan (PNL), președintele Consiliului Județean Maramureș

3 ANI DE LA VICTORIA ELECTORALĂ. Joi, 28 septembrie 2023, s-au împlinit 3 ani de la câștigarea alegerilor locale în Maramureș de PNL, președintele județean al formațiunii, Ionel Bogdan, fiind ales de cetățeni în funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

 

La 28 septembrie 2020, maramureșenii mi-au acordat votul lor de încredere pentru a conduce Județul Maramureș. La 3 ani de atunci, am demarat multe proiecte de dezvoltare a județului, au fost până acum peste 30 de contracte de finanțare semnate, iar în teren au început deja lucrările pentru Podul peste Tisa, noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș, centrul COMAND și pentru alte proiecte importante pentru județ. Doresc să le mulțumesc maramureșenilor pentru încrederea lor și îi asigur că voi munci în continuare pentru dezvoltarea județului și pentru bunăstarea fiecărui cetățean, a declarat Ionel Bogdan, liderul PNL din conducerea administrației județului Maramureș.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here