SOLUȚII – Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului: „Baia Mare trebuie să se axeze, obligatoriu, pe parteneriate publice-private”

1
402
Costel Pîrvănoiu

ELECTORAL. Alegerile locale din 2024 sunt decisive pentru buna redirecționare a municipiului Baia Mare. Tocmai de aceea, AUR vine în fața cetățenilor cu soluții concrete și o viziune realistă, iar Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare, aduce un program de guvernare locală adaptat la nevoile cetățenilor.

 

Pentru municipiul Baia Mare, oraș care a stagnat în ultimii ani din punct de vedere economic, atragerea investitorilor este primordială, subliniază Costel Pîrvănoiu. „Cel puțin un parc industrial este soluția salvatoare pentru revitalizarea financiară a orașului în care trăim. Mai întâi, administrația locală trebuie să simplifice procedurile administrative pe acest palier, iar apoi, ca punct atractiv, să asigure în acest sens infrastructura specifică (utilitățile) pentru ca parcul industrial să fie funcțional”, declară Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

 

Tot în ceea ce privește managementul antreprenorial, „municipiul Baia Mare  trebuie să se axeze, obligatoriu, pe parteneriate publice-private, care să fie privite ca o gură de oxigen în procesul de revigorare a economiei locale”, este de părere Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

 

„Pe acest palier, am identificat trei sectoare-cheie ale economiei locale ce pot fi exploatate și se înscriu în categoria domeniilor cu sferă largă de acțiune și în viitor: industria, turismul și tehnologia. În acest context, administrația locală trebuie promovată dintr-un nou unghi: destinație atractivă pentru investitori. Tocmai pe acest considerent, municipiul Baia Mare are nevoie de campanii de marketing care să stârnească interesul antreprenorilor din țară și străinătate. Participarea la târguri naționale și internaționale antreprenoriale ar putea fi o pârghie pentru relansarea economică a orașului nostru”, subliniază Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

 

Biroul de presă al candidatului Costel Pîrvănoiu



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here