ABUNDENȚĂ DE CANDIDAȚI – Bogdan Hodorogea va candida din partea SOS, partidul condus de senator Șoșoacă, pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare

3
1235
Bogdan Hodorogea

PRIMAR PENTRU BAIA MARE. Bătălia electorală pentru funcția de primar al municipiului reședință al județului Maramureș, vacantată pe considerent de corupție al fostului edil al Băii Mari, stabilește un număr record de candidați. Celor 11 enunțați până acum (aveți detalii AICI) li se mai adaugă, cadențat, alți noi pretendenți. Astăzi anunțăm candidatul SOS la funcția de primar al municipiului Baia Mare: Bogdan Hodorogea (41 de ani), fost consilier municipal în mandatul 2020-2024, recent exclus din USR.

 

Hodorogea a fost unul dintre puținii consilieri municipali rămași până la capăt în opoziție față de Executivul Primăriei Baia Mare. El a fost exclus din USR și și-a pierdut mandatul din forul deliberativ al orașului de puțin timp (USR l-a înlocuit în Consiliul Local Baia Mare, în februarie 2024, cu Robert Adrian Cotos). Hodorogea este antreprenor, deține firma Sporting Strategy System SRL, precum și părțile sociale majoritare și administrarea firmelor Yotta Systems SRL și Iubisoft System SRL (toate trei firmele au ca obiect de activitate principal prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe).

 

În urmă cu un an, Hodorogea l-a acționat în instanță pentru purtare abuzivă pe primarul din acea vreme, Cătălin Cherecheș (acum aflat în închisoarea de la Rahova pentru luare de mită) – procesul este tărăgănat, de un an nici măcar nu a început judecarea speței, deși dovezile sunt înregistrate video, jignirile fiind aduse public, într-o ședință a Consiliului Local.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here