FESTIVAL DE GOLURI – Minaur Baia Mare a obținut calificarea în turul III al EHF European Cup încă din meciul tur cu Odesa (Ucraina), încheiat cu o victorie categorică

0
189

EHF EUROPEAN CUP. Joi, 19 octombrie 2023, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru turul al II-lea din EHF European Cup la handbal masculin, CS Minaur Baia Mare a câștigat categoric, cu 52-26 (23-11), partida cu Odesa (Ucraina). Partida, arbitrată de cuplul Marija Ilieva & Silvana Karbeska din Macedonia de Nord, a însemnat debutul în actuala ediție a cupelor europene pentru vicecampioana Minaur, pornită cu prima șansă în confruntarea cu o echipă care activează într-un campionat cu doar 8 echipe, desfășurat în străinătate din cauza războiului din Ucraina.

 

Minaur și-a respectat statutul, surclasând echipa ucraineană la o diferență dublă, într-un meci abordat fără tunarii Vujovic și Vujic și fără apărătorul Fotache, dar în care au înscris aproape toți jucătorii înscriși de antrenorul Alexandru Sabou pe foaia de joc și în urma băimărenii căruia și-au asigurat, practic, calificarea în turul III al competiției.

 

Pentru Minaur au marcat: Ratkovic (10 goluri), Ivanovic (9 goluri), Cumpănici (6 goluri), Sabou (5 goluri), Da Silva Mollino (5 goluri), Kozakevici și Cip (câte 3 goluri), Chiş, Kotrc, Erik Pop, Ardelean și Nagy (câte 2 goluri), Botea și Vlad Pop (câte 1 gol). Portarul Buzogany a avut 7 parade salvatoare (procentaj de reușite 31,82%). De la echipa ucraineană s-au remarcat Savarin (7 goluri), Sahdieiev și Işkin (câte 5 goluri).

 

Returul se va disputa, doar ca o bifă, tot la Baia Mare, sâmbătă, 21 octombrie 2023, de la ora 18.00.

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here