CAMPIONATUL MONDIAL DE ȘAH – Maramureșeanca Sara Șunea a pierdut partida cu reprezentanta Peru și joacă în runda a 5-a cu o sportivă din Kazahstan

0
182

ȘAH. Maramureșeanca Sara Maria Șunea (ELO 1723) a pierdut în runda a 4-a a Campionatului Mondial de Șah pentru Cadeți, la categoria Fete 12 ani, partida cu Fabiana Gomez Gonzales (Peru – ELO 1469) și rămâne după 4 partide disputate cu 1,5 puncte (are o victorie, un egal și două înfrângeri), fiind clasată pe locul 49 (din cele 73 de participante din categorie).

 

În runda a 5-a, Șunea, care este unica reprezentantă a României la categorie Fete 12 ani și a 5-a favorită a categorie, se va confrunta cu Aizhan Tileuzhan (Kazahstan – ELO 1161), sportivă care după primele 4 runde a acumulat 2 puncte și este clasată pe locul pe locul 41. Categoria este dominată de șahistele din Rusia Diana Preobrazhenskaya (ELO 2093) și Uliana Bubnova (ELO 1746) care au cumulat maximum de puncte (4) – sportivele din Rusia concurează sub steag neutru, al FIDE.

 

* Foto generică: @FIDE

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here