DEZAMĂGITOR – Fetele de la Minaur Baia Mare pierd pe terenul echipei de pe locul 11

0
132

LIGA NAȚIONALĂ. În etapa a XIII-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare a pierdut, surprinzător, pe terenul echipei CSM Slatina, situată pe locul 11 și care înaintea meciului cu băimărencele aveau doar 3 victorii din 12 meciuri.

 

La pauză, băimărencele au intrat cu un avantaj de un gol (11-10) și au ajuns la o diferență de 3 goluri la începutul reprizei secunde (14-11). A urmat o perioadă dezastruoasă, Slatina înscriind de 6 ori fără să primească gol și preluând astfel conducere cu 17-14, un ecart care n-a putut fi recuperat de băimărence. Scor final: CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare 23-22 (10-11)

 

Cele mai bune marcatoare ale gazdelor au fost Clara Vădineanu (5 goluri), Lorena Ostase, Oana Chitacu, Luciana Popescu, Sonia Vasiliu şi Oana Andrei (câte 3 goluri fiecare). De la Minaur, cele mai bune marcatoare au fost Sonia Seraficeanu şi Sylwia Lisewska (cu câte 6 goluri fiecare) și Marija Shteriova (5 goluri) – între remarcate, portarul băimărencelor, Ana Maria Măzăreanu, care a avut 11 intervenții salvatoare.

 

În urma acestui meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii Naționale, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 5, cu 23 de puncte (la mare distanță de locul 1, ocupat de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 31 puncte din 12 meciuri), iar CSM Slatina a rămas pe locul 11 (din 16 echipe).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here