TRAGERE LA SORȚI – Află cu cine joacă Fotbal Comuna Recea în turul IV al Cupei României

0
302

CUPA ROMÂNIEI. Federația Română de Fotbal a stabilit programul turului IV al Cupei României, singura echipă maramureșeană rămasă în competiție, Fotbal Comuna Recea (Liga a II-a) va juca (într-un singur meci, eliminatoriu), miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, în deplasare, cu CSC Sânmartin.

 

Echipa antrenată de Cosmin Bodea, care este singura reprezentantă a județului Bihor în competiție, joacă în Liga a III-a Seria a 10-a, serie în care activează și cele două reprezentante ale Maramureșului în Liga a III-a, Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare.

 

Până acum, CSC Sânmartin a eliminat din Cupa României pe conjudețeana Luceafărul Oradea (scor 8-7, după 11 metri – în turul II) și pe echipa sălăjeană Sportul Șimleu Silvaniei (scor 2-1 – în turul III). În ediția de anul trecut a Cupei României, CSC Sânmartin a fost depășită de o formație din Liga a II-a, tot în turul IV, U. Cluj reușind să câștige cu 2-1 la Sântion.

 

În această ediție de campionat, echipa bihoreană este pe locul 6 din 10, după primele 5 etape adunând 5 puncte (o victorie, două egaluri, o înfrângere, un meci amânat). În ultima etapă a jucat la Șomcuta Mare, cu Progresul, încheind la egalitate, 1-1.

 

Recent, echipa bihoreană și-a inaugurat stadionul (până acum jucau la Baza Luceafărul, a rivalei locale). Noul stadion are o tribună metalică cu 500 de locuri pe scaune, vestiare de tip container și a fost construit cu fonduri alocate de Primăria Sânmartin (comuna fiind una dintre cele mai bogate din județul Bihor).

 

În acest sezon, echipa bihoreană i-a transferat pe Raul Ember (Crișul Chișineu Criș), Denis Dardai și Darius Sfârlea (împrumutați de la UTA), Raul Baciu (17 ani, Viitorul Cluj) – toți fiind bihoreni -, precum și Ştefan Kovari (FC Universitatea Craiova).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here