PROTECȚIE – Deputat Călin Bota: Amendament de includere a industriei prelucrătoare în măsurile aplicate clienților finali din piața energetică

0
79
Călin Bota

AMENDAMENT. Călin Ioan Bota, deputat PNL Maramureș, alături de colegii de partid, deputații Mircea Roșca, Robert Sighiartău și Radu Moisin, au depus la Comisia pentru industrii a Camerei Deputaților un amendament la Ordonanța de urgență privind măsurile aplicate clienților finali din piața de energie electrică și gaze naturale, care vizează atât protejarea industriei prelucrătoare din România, precum și sute de mii de locuri de muncă.

 

„Prin amendamentul depus am inclus industria prelucrătoare din România în categoria celor care plătesc maxim 1leu/KWh în punctele de producție, tarif care se aplică, conform ordonanței, operatorilor economici din domeniul agriculturii și industriei alimentare.

 

Propunerea noastră vizează salvarea de la faliment a industriei prelucrătoare din România și prevenirea pierderii a sute de mii de locuri de muncă. Și în Maramureș avem multe companii care activează în industria prelucrătoare, iar acest amendament pe care mi l-am asumat este menit să salveze mii de locuri de muncă pentru maramureșeni.

 

Sper ca propunerea noastră să aibă susținere și la nivelul coaliției de guvernare, unde se discută în prezent mai multe variante, astfel încât companiile românești să reziste acestei perioade extrem de dificile și să salvăm locurile de muncă ale românilor”, a declarat Călin Bota.

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan Bota (PNL)



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here