ALEGERI LOCALE – Dumitru Matei (candidat independent) și cele 2.500 de voturi magice

0
493

ADVERTORIAL ELECTORAL. Am trecut prin viață, confruntându-mă atât cu lucruri bune, dar și cu cele mai puțin plăcute. Depinde din ce unghi privești problemele. Din perspectiva pesimistului sau cea a optimistului? Sunt asemennea vouă cei care citiți acest articol. Cu probleme zilnice, cu întrebări care mă chinuie, dar am soluții care să ne rezolve tuturor măcar o parte din greutățile unui viitor foarte complicat.

 

În această campanie electorală, printre mulți actori grăbiți, am reușit să vă rețin atenția cu 5 proiecte mari și 3-4 soluții pragmatice la obiective aflate în impas. Le puteti reciti și analiza pe pagina mea de facebook, la adresa facebook/Dumitru Matei.

 

M-am axat pe două tematici mari, înalta tehnologie și energie ieftină pentru oraș. Proiectele mele garanteaza primul pas al întoarcerii în orașul Baia Mare a tinerilor cu pregătire în domeniile științei și culturii și realizarea unor sisteme de obținere a energiei, astfel încât Baia Mare să devină municipiu independent energetic. Să consume curent și să se încălzească la prețuri ușor de suportat pentru orice cetățean. Școlile, liceele, spitalele, grădinițele, căminele de bătrâni și familiile defavorizate să primească curent electric gratuit de la municipalitate. Energia înseamna bani. Iar cu bani, Consiliul Local va putea finanța investițiile mari care recuperează timpul pierdut, din motive politice pe toate eșaloanele de dezvoltare.

 

Voi fi garantul echilibrului între partide, indiferent care vor fi acestea în deliberativul băimărean. Cu mine în Consiliul Local, hotărârile se vor lua pe fundamentări profesionale, fără pierderi inutile de timp și în armonie cu motivațiile fiecărei formațiuni politice în parte. Astfel, primarului nostru îi va fi mult mai ușor să-și promoveze proiectele și să le implementeze cu viteza de care Baia Mare trebuie să țină seama în ,,lupta” cu orașele vecine.

 

 

Dați-mi 2.500 de voturi și vom face din Baia Mare ,,Tigrul economic și cultural” al nordului României.

 

Alege un independent.

 

Dumitru Matei – ștampilează la finalul listei pentru Consiliul Local Baia Mare!

 

* Comandat de Dumitru Matei, candidat independent pentru funcția de consilier local Baia Mare, executat de SC Maramax Tour SRL, cod AEP 1071890

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here