PROIECTE ÎN DERULARE – Deputatul Călin Bota, împreună cu importanți lideri liberali, în vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

0
31

PARLAMENTAR – VIZITĂ DE LUCRU. Vineri, 10 noiembrie 2023, deputatul maramureșean Călin Bota (PNL) a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, împreună cu Nicolae Ionel Ciucă – Președintele Senatului, Ionel Bogdan – președintele Consiliului Județean Maramureș, Rareș Bogdan – europarlamentar, George Alexandru Oros – managerul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș”, Rudolf Stauder – prefectul Județului Maramureș și Cristian Niculescu-Țâgârlaș – senator.

 

În acest moment, sunt în implementare două proiecte vitale pentru bunul management al Spitalului Județean din Baia Mare: reabilitarea integrală a Unității de Primire Urgențe (care are termen de finalizare în aprilie 2024) și modernizarea instalațiilor electrice și fluide medicale (cu termen de finalizare în decembrie 2023).

 

„Spitalul Județean din Maramureș va beneficia de încă un proiect de peste 70 de milioane de euro, care vizează realizarea unei clădiri noi în cadrul unității spitalicești, care va cuprinde un Bloc operator nou, o Unitate de Primire Urgențe nouă, helicopter, laborator nou.

 

Alte proiecte, de peste 12,4 milioane euro sunt pentru dotarea și modernizarea ambulatoriului integrat, pentru achiziționarea echipamentelor destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale și dotarea secției de Terapie Intensivă Neonatală cu aparatură de ultimă generație. Îi mulțumesc președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, pentru sprijinul pe care îl oferă proiectelor de dezvoltare a Maramureșului!”, a declarat deputatul liberal Călin Bota.

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here