CĂTRE „JUDEȚEANĂ” – Minaur a pierdut acasă, din nou, cu CSM Olimpia Satu Mare: foarte slaba echipă a Primăriei trece prin cel mai rușinos sezon din istorie, este pe ultimul loc, cu cea mai slabă apărare și cel mai slab atac

3
855

FOTBAL – LIGA A III-A. Vineri, 10 noiembrie 2023, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 12-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a de fotbal, CS Minaur Baia Mare a pierdut cu 0-2 (0-1), partida cu CSM Olimpia Satu Mare. Meciul, arbitrat de o brigadă din județul Cluj, cu Dragoș Nicolae  Lunca la centru, a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 10, ultimul (Baia Mare) și 2 (Satu Mare).

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur) a început meciul dintre cele mai slabe echipe ale seriei (penultima și ultima clasată) cu următorul 11: Băilă – Ilieș, Simion (cpt.), Raul Gherman, Achim – Macrițchii, Urvanțev, Ștefănescu – Serediuc, Maroșan, Denis Gherman.

 

Nu faptul că echipa băimăreană este pe ultimul loc, direct retrogradabil în Liga județeană, este cel mai îngrijorător, ci faptul că antrenorul Danciu folosește aceiași jucători, de unde rezultă că atât pot cei mai buni dintre componenții lotului: să fie ciuca bătăilor, pe banii orașului.

 

Oaspeții au deschis scorul la finalul primei reprize, prin Ervin Zsiga (min. 43). La pauză, Danciu a încercat o revigorare a atacului, introducându-l pe teren pe Lemac în locul lui Ștefănescu, iar apoi pe Jeler în locul lui Serediuc (în min. 71), dar nu s-a întâmplat nimic edificator, decât că băimărenii au mai încasat un gol, așa cu atacanții revigorați, Moussa Samaké ducând scorul la 2-0 în min 76, aceasta fiind și reușita care a închis tabela de marcaj. Scor final: 0-2 (0-1).

 

În urma înfrângerii (a 8-a din 12 meciuri!), Minaur rămâne pe ultimul loc, cu doar 8 puncte la mare distanță și de barajul de menținere în Liga a III-a, în condițiile în care este cea mai slabă calitativ serie în care a activat vreodată. Golaverajul lui Minaur Baia Mare după 12 meciuri în Liga a III-a: 13-24. Cea mai slabă apărare, cel mai slab atac. Până și oamenilor de la club le este deja rușine să scrie ceva despre ei… În etapa următoare, a 13-a a sezonului regular, în 18 noiembrie, băimărenii joacă în deplasare, cu Lotus Băile Felix (locul 3).

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Și unde scrie că e penultima din serie? Probabil confunzi cu articolul privind meciul CSM Sighet, care a jucat cu Olimpia Satu Mare – echipa suporterilor și care chiar este pe penultimul loc.

  2. Porumbeii păcii, nu bat pe nimeni. Nu că nu vor, nu știu fotbal. Anul viitor o să joace cu Ardusat, Ciocotiș, din astea, mai apropiate de nivelul lor. Cred că dacă ne facem echipă în bloc îi batem și noi pe neputincioșii ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here