REACȚIE – Senator Dan Ivan: Marcel Ciolacu joacă la bursă viitorul României!

2
232
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

PROTEST. USR a organizat miercuri, 13 martie 2024, o acțiune de protest în Piața Victoriei. Membrii USR au desfășurat bannere uriașe în fața Guvernului cu mesajul: „Roșia Montană rezistă, Ciolacu joacă la bursă viitorul României”.

 

Senator Dan Ivan: „Este inacceptabil ca membrii acestui guvern, condus de premierul Marcel Ciolacu, să emită declarații mincinoase care încalcă interesele României. Au afirmat că țara trebuie să plătească miliarde de euro despăgubiri, chiar înainte ca procesul Roșia Montană să fie finalizat, ignorând dreptatea protestatarilor care s-au opus cianurării.

 

Să nu uităm cât am avut de suferit noi, maramureșenii, în urma prelucrării minereurilor prin cianurare și ce tragedie au provocat în iarna anului 2000 cei care se ocupau de halda de steril din Bozânta.”

 

Premierul PSD Marcel Ciolacu nu s-a limitat la o singură declarație mincinoasă, a dus o întreagă campanie de propagandă prin care a reușit să crească cu un miliard capitalizarea din piață a Gabriel Resources. Asta, în condițiile în care niște băieți deștepți au cumpărat anul trecut mai multe acțiuni la această companie. Cel mai mare broker român a raportat anul trecut că achiziția de acțiuni la compania Gabriel Resources s-a plasat pe locul 7 în topul tranzacțiilor din piață.

 

USR a sesizat DNA, ASF, ANI, precum și autoritățile din Canada pentru manipularea bursei.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. normal ca il joaca ca doar nu credeti ca il intereseaza de romani sau de Romania …sa nu creada cineva ca aia din PSD sau PNL sunt acolo pentru cei care i-au votat – ei sunt acolo doar sa serveasca niste interese meschine si sa faca bani pe spatele fraierilor votanti – sa ii alegeti si la urmatoarele alegeri ca merita, not …. uitati-va la ce legi fac, iti da cineva pe strada in cap si iesi tu vinovat pana la urma, sau te calca cineva cu masina si pana la urma esti tu vinovat ca ti-ai permis masina, si pot sa continui asa pana maine … treziti-va oameni buni, schimbati guvernul si parlamentul la fiecare alegeri, astfel incat sa nu poata deveni o caracatita cum avem acuma, ciuma asta PSD si PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here