S-A TERMINAT – Cătălin Cherecheș va fi extrădat din Germania în România pentru executarea pedepsei de 5 ani de închisoare, a decis Tribunalul Regional Superior din München

4
1288
Cătălin Cherecheș

VEZI, TU, NINJA, ÎN VIAȚĂ NU-I CA-N FILME. Miercuri, 13 martie 2024, Senatul I Penal al Tribunalului Regional Superior din München a hotărât admiterea solicitării Parchetului General din München și încuvințarea extrădării lui Cătălin Cherecheș în scopul executării pedepsei sale în România. Instanța superioară din München a respins astfel ca obstacole în calea extrădării ordinele juridice extraordinare depuse împotriva hotărârii române și condițiile de închisoare din România.

 

Până la extrădarea propriu-zisă, care va fi organizată și pusă în aplicare „în cel mai scurt timp”, sub coordonarea Parchetului General din München, Cherecheș rămâne în detenție în Penitenciarul din München, au declarat pentru Europa Liberă România procurorii germani.

 

Extrădarea lui Cherecheș, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, are la bază mandatul european de arestare, după ce condamnatul, aflat sub control judiciar, a fugit din România în 24 noiembrie 2023. Cherecheș a fost arestat la 28 noiembrie 2023, în Gara Centrală din Augsburg și de atunci se află în penitenciarele din Germania.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Dupa fuga lui CaChe, intr-un ziar local cunoscut ca aservit, s-a scris ca actualul interim. are probleme cu justitia. Care este adevarul?
    Cred ca cei care se vor politicieni – indiferent de nivel, ar trebui sa-si prezinte in CV, ce nivel de pregatire scolara au ( mai mult decat scoala generala, unde a facut-o si in ce perioada) precum si ce experienta profesionala au. Candidatii sa fie individuali si nu pe liste!

  2. Sara bună . 🖤.

    Am aici niște litere adunate de-a reflecta spre pericolul diverselor fictive sisteme ce pot distorsiona orice familie , de la nivel de individ .

    Să te joci cu ego’u și banii rezultați până la a fi privat , repetat , de libertate , are ceva valoare intrinsecă doar dacă te ” umilești ” pâna la a fi ” om ” , … „anonim” … (?) …
    Argeșeanu ne zâce că băieții duc karma mamelor , care duc karma taților lor ,
    iar bistrițeanu’ ce-o făcut pușcărie până la a câștiga maraton arctic
    ne-o scris

    … să poate …

    Îi o durere să fim contemporani , 🖤 manipulatori de sisteme … ,
    și totuși ,
    la izvor
    bulbuceste
    Compasiune .

    Mulțămnim mândru !

  3. Ajuns acasă să dea numele impecabililor care au beneficiat de protecția lui. Poate va trece un PUZ și pentru o pușcărie cât mai centrală cu o celulă cadou.

  4. Hai si cu pedeapsa pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat, uz de fals, nerespectarea controlului judiciar, etc. Aaa uitasem, n-a sesizat nimeni parchetul! Deci, nu-i cazul. Pedepsele alea-s pentru muritorii de rand, nu pentru semizei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here