CAMPANIE-CONCURS – Asociația Maramureș Bike oferă 11 biciclete elevilor de la o școală băimăreană care își conving părinții și cunoștințele să doneze sânge

1
298

IMPORTANȚA DONĂRII DE SÂNGE. Asociația Maramureș Bike, care promovează o viață sănătoasă prin sport și alimentație, a lansat o campanie de creștere a conștientizării copiilor cu privire la importanța donării de sânge – implicit, campania vizzează și creșterea numărului de donatori (adulți).

 

Ei au ales o școală din Baia Mare (Nicolae Iorga) și vor recompensa, prin tragere la sorți, cu câte o bicicletă Pegas 9 elevi (câte unul din fiecare an școlar (clasa 0, clasa I, clasa a II-a ș.a.m.d. până la clasa a VIII-a) care își vor convinge părinții, rudele, cunoștințele adulte să doneze sânge. La momentul donării, fiecare donator va completa un talon prin care menționează elevul care l-a convins să doneze, astfel că un elev, cu cât va convinge mai multe persoane să doneze, cu atât va avea mai multe șanse la tragerea la sorți.

 

Alte două biciclete Pegas vor fi oferite de Asociația Maramureș Bike, tot prin tragere la sorți, unui profesor de la Școala Nicolae Iorga care donează și unui donator din exteriorul Școlii Nicolae Iorga care adera la această campanie (orice persoană adultă din comunitatea locală care aderă la campania Maramureș Bike și care donează, poate completa talonul de participare la tombolă), a precizat Cristian Fărcaș, din partea asociației inițiatoare a proiectului.

Campania de donare se va desfăsura în intervalul 14 noiembrie – 16 decembrie 2022, urmând ca noutățile campaniei să fie postate pe site-ul Asociației și pe contul său de Facebook.

 

Acțiunile de donare de sânge vor avea loc la Centrul de transfuzie sanguină Maramureș, din Baia Mare, str. George Coșbuc nr. 20C, în zilele de luni – vineri, între orele 7.30 – 13.00.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here