PROGRAM – În acest weekend, două din cele 8 echipe maramureșene din primele trei ligi valorice reîncep meciurile oficiale din campionat

0
145

COMPETIȚII SPORTIVE. În acest weekend, doar două din cele 8 echipe din Maramureș care activează în primele trei ligi valorice (la handbal, rugby, volei și fotbal) reîncep meciurile oficiale din campionat – echipa de handbal masculin din Baia Mare reîncepe campionatul în 4 februarie, echipele de fotbal masculin din Sighetu Marmației și Baia Mare reîncep sezonul regular al Ligii a III-a în 9 martie, echipa de fotbal feminin din Liga a II-a joacă primul meci din retur în martie (data nu a fost încă stabilită de FRF), echipa de volei feminin din Sighetu Marmației reîncepe campionatul în 3 februarie, echipa de rugby joacă semifinala Cupei României cel mai probabil la sfârșit de februarie – început de martie (data nu a fost stabilită).

 

Ambele echipe vor disputa meciurile pe teren propriu, la Baia Mare, având statut de gazdă. Iată programul complet:

 

• Sâmbătă, 13 ianuarie 2024, ora 12.00, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii I la volei masculin: CS Știința Explorări Baia Mare (loc 9) – CS Dinamo București (loc 3);

 

• Sâmbătă, 13 ianuarie 2024, ora 17.30, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii I la handbal feminin: CS Minaur Baia Mare (loc 9) – SCM Universitatea Craiova (loc 2).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here