DECIZIE – În urma refuzului CFR Cluj de a acredita un jurnalist maramureșean, Consiliul pentru Combaterea Discriminării a amendat clubul cu 5.000 de lei

0
572

DISCRIMINARE. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNDC) a amendat cu 5.000 de lei clubul de fotbal CFR 1907 Cluj-Napoca pentru refuzul de a acorda acreditare în sezonul trecut jurnalistului maramureșean Daniel Pop (Maramureș Jurnal), membru al Asociației Presei Sportive.

 

În urma deciziei clubului clujean, Asociația Presei Sportive a reclamat cazul la CNCD, iar Colegiul Director al instituției, în urma analizării cazului, a conchis că refuzul a fost discriminatoriu, motivat pe considerent că jurnalistul maramureșean “a pus întrebări incomode la sfârșitul ultimului meci din campionatul 2017-2018”.

 

Conform legii, amenzile dispuse de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării se achită la Administrația Județeană a Finanțelor Publice la care este arondat cel sancționat.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here