ZIUA UȘILOR DESCHISE – Vineri, puteți vizita Palatul Justiţiei din Baia Mare

0
321
Palatul de Justiție, Baia Mare

MANIFESTARE. Vineri, 25 octombrie 2019, între orele 8.30-12.00, la Palatul Justiţiei din Baia Mare şi la sediul Secţiei I civile a Tribunalului Maramureș (situat în Baia Mare, pe strada Crişan nr. 3) are loc „Ziua Uşilor Deschise”, manifestare organizată anual în cadrul instanţelor şi parchetelor din România cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei.

 

Persoanele care vor participa la acest eveniment vor avea posibilitatea de a vizita sediile instanţei într-un cadru organizat, şi de a beneficia de asistenţa unor judecători, care le vor sta la dispoziţie pentru a le însoţi pe parcursul vizitei şi pentru a le oferi îndrumare şi informaţii cu privire la activitatea instanţei şi desfăşurarea actului de justiţie, a anunțat preşedintele Tribunalului Maramureş, judecător Nicolae Stamate-Tămășan.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here