FAPT – Protest în Baia Mare al Asociaţiei Industriei Lemnului împotriva neasumării de către autorităţi a unui plan de măsuri care să susţină depăşirea crizei din industrie

1
1456

PROTEST – INDUSTRIA LEMNULUI. Joi, 8 februarie 2024, între orele 9-14, în faţa Palatului Administrativ din Baia Mare, sediu, printre altele, al Instituţiei Prefectului Județului Maramureș, reprezentanţii Asociaţiei Industriei Lemnului – Prolemn vor protesta împotriva neasumării de către autorităţi a unui plan de măsuri care să susţină depăşirea crizei din industrie, după ce cu două zile în urmă consultarea de la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, la care au participat și șefii RNP – Romsilva, s-a finalizat fără un acord de măsuri.

 

Industria lemnului revendică măsuri concrete din partea Guvernului României şi a Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, precum promovarea unei Ordonanţe de Urgenţă care să elimine blocajele legate de evaluarea de mediu a amenajamentelor silvice, preţuri corecte pentru lemn, promovarea unui nou regulament de valorificare a masei lemnoase prin care lemnul de valoare să ajungă la prelucrare și nu pe foc, lemnul recoltat ilegal să nu fie lăsat să putrezească în pădure, ci să fie trimis spre prelucrare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Oare cei care au sarcina de a proteja JUSTITIA ce au fumat de I s -a putut posibil slujbașului ca poate fura cloaca de pe oua? Ce încredere mai pot avea improvizații în astfel de „servicii”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here