PREVIZIBILA ÎNFRÂNGERE – Echipa de fotbal feminin din Baia Mare, învinsă la scor de liderul seriei

0
237

FOTBAL FEMININ – LIGA A II-A. Duminică, 5 noiembrie 2023, pe Stadionul Comunal din Becicherecu Mic (jud. Timiș), în meci contând pentru etapa a 7-a a Seriei a 2-a a Liga a II-a la fotbal feminin, Politehnica Timișoara 2 a câștigat, cu 6-1 (3-0), partida cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Meciul, arbitrat de o brigadă din Arad avându-l la centru pe Mircea Ardelean, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 1 (Timișoara) și 5 (Baia Mare).

 

Cu gazdele pornite din postura de favorite clare (acestea fiind liderele seriei deși au un meci mai puțin disputat și având 5 victorii din 5 meciuri, cu o medie de 5 goluri marcate/meci), problema care se mai punea era doar scorul. Băimărencele, cu o evoluție sinuoasă în acest debut de Liga a II-a, în care a alternat cele 2 victorii cu scoruri-fluviu cu 3 înfrângeri, aveau ca obiectiv rațional menținerea unui scor decent – și băimărencele au un meci mai puțin disputat, în serie rămânând doar 9 echipe, după excluderea lui Olimpic Star Cluj, care nu s-a prezentat la mai multe meciuri, iar rezultatele sale (implicit și cel cu băimărencele, meci la care s-au prezentat doar cu 9 jucătoare), au fost anulate.

 

Până la urmă nu s-a încheiat chiar dezastruos, deși gazdele și-au depășit norma de 5 goluri pe meci. Scor final: 6-1, după o primă repriză în care bănățencele și-au luat avans de forfait, 3-0, iar în repriza secundă a respectat norma de 3 goluri/repriză, însă și băimărencele au marcat golul de onoare, prin Daneliuc.

 

• Politehnica Timișoara 2 – ACS Fotbal Feminin Baia Mare: 6-1 (3-0), au marcat Patricia Șerban (3 goluri), Roxana Dovîncescu (2 goluri), Shaira Pera / Camelia Daneliuc.

 

În etapa următoare, a 8-a, penultima a turului sezonului regular, băimărencele joacă pe teren propriu cu    AFC Hermannstadt (echipă clasată pe locul 3 înaintea etapei de astăzi), meciul fiind programat în 11 noiembrie 2023.

 

* Foto: @Politehnica Timișoara

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here