POZITIVI – 4 cadre medicale de la Cardiologia Spitalului din Vișeu de Sus, infectate cu coronavirus

0
3823

COVID-19. Patru cadre medicale de la Secția Cardiologie a Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus, care au fost testate voluntar, au fost depistate pozitiv la testul COVID-19. Toate cele patru persoane sunt asimptomatice. Cadrele medicale s-au aflat inițial în autoizolare, în afara unității medicale. Informația a fost confirmată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență  Maramureș.

 

În acest moment, nu sunt pacienți în secția Cardiologie, iar aceasta a fost închisă și dezinfectată. De asemenea, s-au luat măsuri de protecție individuală a personalului medical și a pacienților. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică și pentru că a considerat că rezultatele primelor probe nu sunt concludente, s-au recoltat probe noi și se așteaptă rezultatul analizelor de la laborator.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here