PIAȚA REZIDENȚIALĂ – Câte tranzacții imobiliare s-au înregistrat în Maramureș în primele 11 luni ale anului 2023: creștere de 3,19% față de 2022

0
1106

TRANZACȚII IMOBILIARE MARAMUREȘ. În primele 11 luni ale anului 2023, în Maramureș s-au înregistrat 7.441 de tranzacții imobiliare (terenuri, construcții, locuințe), conform unei statistici oficiale a Agenției Naționale pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară.

 

O analiză a dinamicii vânzărilor în domeniul imobiliar clasează județul pe locul 28 în clasamentul național (care include cele 41 de județe + București) – comparativ cu anul trecut, județul a urmat 4 locuri în clasamentul național. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, se observă o creștere numerică cu 230 de imobile și o creștere procentuală de 3,19%.

 

În luna noiembrie, în județ au fost înregistrate 718 tranzacții imobiliare (locul 28 la nivel național), cele mai multe fiind trenurile intravilane cu construcții (220) – pe locul 23 la nivel național -, locuințele (apartamente/case – 209) și terenurile intravilan fără construcții (208) – s-au mai vândut/cumpărat 65 de terenuri agricole și 16 terenuri neagricole.

 

Cătălin VISCHI, Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here