EXCLUSIV – Expansiunea Kaufland în Maramureș continuă: cel de-al șaselea hypermarket din județ va fi construit în orașul Vișeu de Sus

1
7344

INVESTIȚIE – VIȘEU DE SUS. Kaufland își continuă expansiunea în Maramureș prin construirea unui nou hypermarket (al șaselea proiect), în orașul Vișeu de Sus. Aceasta va fi amplasat pe un teren de 2,77 hectare localizat pe Aleea Eroilor. Investiția într-un astfel de magazin este estimată la circa 7-8 milioane de euro plus prețul aferent terenului.

 

Firma Kaufland România SCS, subsidiară a holdingului Schwarz care deține lanțul german de hypermarketuri Kaufland, se ocupă deja de obținerea autorizațiilor, avizelor, certificatelor etc., parcurgând pașii de încadrare pentru demararea investiției.

 

Hypermarketul a fost proiectat pe o suprafață de 21.538 mp, edificiul urmând să aibă circa 10.700 mp. De asemenea, în stil clasic, va fi dotat cu terasă acoperită, boxă de reciclare, iar amenajările exterioare ale incintei vor cuprinde o parcare de minim 110 locuri spații verzi, accese pietonale și rutiere (cu racorduri la drumuri publice), bariere acces auto, pilon totem etc.

 

Aceasta este cel de-al șaselea proiect al Kaufland în Maramureș: în Baia Mare există două magazine funcționale, unul în construcție și unul avizat pentru construcție; în Sighetu Marmației există un magazin funcțional.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here