PROGNOZĂ – Vremea în Maramureș, în prima zi a anului 2024: noul an debutează cu temperaturi pozitive, vremea fiind caldă pentru această perioadă a anului

0
140

METEO – MARAMUREȘ. Meteorologii prognozează în Maramureș o vreme caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între 7 grade Celsius și 10 grade Celsius, în timp ce minimele termice înregistrate în cursul nopții din prima zi a anului 2024 rămân pozitive, cuprinse între 0 grade Celsius și 3 grade Celsius.

 

Cerul se va menține noros, iar în cursul zilei de 1 ianuarie 2024 va ploua. În zona montană se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab-moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, a precizat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here