SANCȚIUNE – Fostul deputat Pavel Horj, retrogradat din funcția de șef al Ocolului Silvic Dragomirești

0
1240

RETROGRADARE. Cel puțin până în 2 noiembrie, fostul deputat de Maramureș și șef al Direcției Silvice Maramureș, Pavel Horj, a fost sancționat cu retrogradarea din funcția de șef al Ocolului Silvic Dragomirești. Decizia a fost luată de Consiliul de Disciplină al Direcției Silvice județene și argumentată prin “nerespectarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu”, „nerespectarea instrucțiunilor din Regulamentul de pază a fondului forestier”, neregulile fiind semnalate în urma unui „control tematic” al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

 

Sancțiunea dată lui Pavel Horj (fost deputat liberal în perioada 2008-2012, în 2009 fiind și membru al Curții de Onoare şi Arbitraj din PNL), care face și obiectul unei cercetări penale într-un dosar al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus (pentru infracțiuni de fals și de abuz și neglijență în serviciu) este pe perioadă determinată, de șase luni, până în 2 noiembrie 2018.

 

Pavel Horj (54 de ani) este originar din Moisei, absolvent a două facultăți (Facultatea de Silvicultură Brașov, 1988 și Facultatea de Drept și Științe Juridice – Univ. București, 2003), este doctor în silvicultură (din 2007) și lucrează la Direcția Silvică din județ de 30 de ani (din 1988).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here