PARCURI INDUSTRIALE – Antreprenorii din Maramureșul istoric interesați să investească în cele 7 parcuri industriale proiectate în județ, invitați la o dezbatere despre oportunitățile de finanțare pe care le au

0
497

DEZBATERE  SIGHETU MARMAȚIEI. Joi, 21 martie 2024, începând cu ora 15.00, la Centrul Cultural-Pastoral “Sfântul Iosif Mărturisitorul” din municipiul Sighetu Marmației, are loc dezbaterea Oportunități de finanțare în parcurile industriale, organizată de Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Maramureș Business Park, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest.

 

Evenimentul a fost programat în scopul promovării la nivel local a oportunităților oferite de cele 7 parcuri de specializare inteligentă din Maramureș (Baia Sprie, Fărcașa, Șomcuta Mare, Mireșu Mare, Bogdan Vodă și Giulești) și de a stimula mediul economic la nivelul județului. Participarea este gratuită.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here