ÎN TURUL PENITENCIARELOR – Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ajuns la Rahova, al patrulea penitenciar în care e închis în ultimele 4 luni

3
923

A AJUNS ȘI LA RAHOVA. Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș (45 de ani), adus aseară în țară cu cătușe la mâini și predat unui echipaj al Poliției Române la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, a fost transportat astăzi la Penitenciarul Rahova, după ce și-a petrecut noaptea trecută în Penitenciarul Arad.

 

La Rahova, Cherecheș va sta doar pe perioade de carantină, respectiv trei săptămâni (21 de zile), după care va fi transferat la Penitenciarul Aiud. Turul penitenciarelor românești (după ce a fost închis aproape 4 luni în două dintre închisorile bavareze, respectiv în Penitenciarul Ausburg-Gablingen și apoi în Penitenciarul München-Stadelheim) se va finaliza cel mai probabil după circa un an, când este posibil să fie transferat la Penitenciarul Baia Mare.

 

Cherecheș (fost primar al Băii Mari în perioada 2011-2023) a fost condamnat în 24 noiembrie 2023 la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Cu circa două ore înaintea pronunțării sentinței definitive, deși se afla sub control judiciar, el a fugit din țară, trecând fraudulos frontiera de stat prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea (s-a legitimat cu documentele unui verișor). A fost prins de poliția germană la 28 noiembrie 2023, în Gara din Ausburg și încarcerat.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. AH, DOAMNE, vai ce vanzoleala azi in Primaria Baia Mare. Discutii, agitatie, rumoare, pupin(…)isti salivau, ume(…)tele din primarie au iesit la cafea sa dezbata subiectul la virgula iar locotenenti si camarila faceau de zor rezervari la bilete de avion si comandau chiftele la catering ca sa-l viziteze pe dotore, capo di tuti capi la bulaul Rahova Spa. O tara normala in care avocatii latrai nu fac impresii l-au ejectat direct la origini in Romania pe bufonul dro(…)at, arlechino de Baia Mare, profesurul de siluiri se(…)ale CERECHES. De emotie si bucurie la papagalul SOC au inceput sa-i creasca penele plin de speranta ca iar i se vor umple conturile de cascaval, dar ramane la fel de trist cand isi revine deoarece actualele alegeri sunt atat de slab bugetate incat nu va putea linge nimic. Am fost pe picior de plecare din Baia Mare si din Tara dar JUSTITIA (partea neaservita si-a facut treaba), mi-a dat inca o speranta ca toti devalizatori incepand cu doctorul in economie si terminand cu locotenenti si camarila vor da socoteala pentru toate marlaniile facute cu banul public pe spinarea baimarenilor. CU CINE VOTAM ? Ca sa nu mai asteptam cu suspans deciziile instantelor aplicate viitorilor spagari si devalizatori, DESCHIDETI OCHI cand aplicati stampila pe buletinul de vot. Sunt in acest oras manageri de top, intelectuali cu experienta si studii adecvate care ar putea conduce din punct de vedere economic si social in mod impecabil acesta urbe Nu au interes si implicare deoarece au vazut ce conduceri au PSD si PNL si acest fapt le produce urticare, repulsie si voma. Eminenta transparenta a PSD-ului care latra a paguba la toate televiziunile il doare drept in varful pixului de Baia Mare si de baimareni. Tinta (oportunitatea) lui electorala este clara Consiliul Judetean unde vrea sa-l duca ca aghiotant pe locotenentul Dorel (scolit de un doctor la institutul baimarea de devalizari cereches) unde, din nou sa cardaseasca impreuna cum de fapt au facut si in mandatul anterior al eminentei transparente. Cealalta eminenta opaca a coalitiei (Ionel de PNL) pune botu prin a candida la primarie pe post de trambulina pentru eminenta transparenta de la PSD, ca acesta sa sara direct pe functia de Presedinte al Consiliul Judetean. IONICA trezestete !!!! Naivitatea si aroganta ta de tip PNL-ista te va face incet si sigur sa intelegi ca sansele tale la primarie sunt ca luminita de la capatul TUNELULUI de sub Gutinu. Asta iti doresti asta ti se va livra din partea electoratului si mai ales din partea mediul de afaceri din Baia Mare pentru cel mai eficient PARC INDUSTRIAL din nord-vestul romaniei !!!! (comentariu moderat – limbaj excesiv)

  2. Intreb instututiile abilitate…cu ajutorul sau din indolenta carora, a plecat din tara in noiembrie…SUNTETI SIGUR DE DATA ACEASTA CA E NUMITUL CU CNPP CORESPUNZATOR , Catalin CHERCHES ? Nu ati prelut un ,,verisor ” de la colegii din GERMANIA?
    nu de alta dar, era la crepuscul ziua si poate erati obositi…,,explicatie data de forul superior al controlului vama la plecarea ,,subiectului „…
    Sunteti siguri, siguri…Va ro,g verificati bine…sa nu aveti surprize.
    Ma bazez pe cei din Germania ca v-au livrat individul corespunzator…Voi , mi-ati oferit o mostra de profesionalism cand a tulit-o, drept urmare da-ti voie sa am indoieli.

  3. .Pacat ca situatia in care este, nu poate candida, acest drept fiindu-i ingradit de justitie si de masura privarii de libertate si reducerea la zeroa a candida in urmatorii ani.Sunt convins ca, daca acest demers era posibil din partea stimabilului , actual si nou incarcerat/carantinat la RAHOVA si ulterior prin alte centre de reeducare ( ce paradox -sa-l educe pe CC ) nationale , avea ceva electorat. Baimarenii unt conservatoristi si iubitori de senzatii tari…Nici nu i-ar fi fost greu sa castige iar, din puscarie (dar de data asta in stare de executant al unei hotarari definitive , privativa de libertate ) daca era posibila depunerea candidaturii. La ce concurenta ar fia vut…ii spulbera. SE vehiculeza o echipa la judet si primarie de te doare mintea: Zetea G. revenit la CJ si surpriza zonei…Bogdan I. la primarie. ,,si-au dat mana peste …tara ” reducand la urbea locala …peste judet si primarie… Biroul de prtocol al lui Ionel , albastru de Voronet, va deveni rosu trandafiriu? Iar cel alui Chache va deveni blue ciel …senin. Asa seni(l)n cuma a fost si mandatul respectivului [osibil ocupant a lui , cat a fost vataf la judet. Am impresia, dureroasa de altfel, ca se intampla cam ceea ce s-a derulat si in cazul alegerilor di Rusia vecina….Mergem la vot , dar deja jocurile sunt facute.Opozitia majoritara s-a pupat cu puterea …iar cei ramasi in opozitie sunt mici si slabi…Deci iesiti la vot si votati…Intrebare : CU CINE? …parfrazandu-l pe scurt pe turmentatul din opera lui nenea Iancu Cragiale…cei care o mastiti sau ati studiat-o…Ca dup aploicarea programului ,,ROAMNIA EDUCATA” s-areusit performanta sa av em 50% din canditati testati in simulare de semianalfabeti functionali. Bravos ! In ziua de azi si prost e greu sa fi ca e concurenta din ce in ce mai mare. Imi vine sa o iau , Pe drumuri de munte…fiind in zona care prezinta aceasta forma de relief, dar nu contemplativ ca si autorul operei cu acelasi nume, Clistrat HOGAS. Aloo generati de azi..nu joaca nicaeri fotbal…E un scriitor din panolpia marilor elevati ai natiunii.Dati ,,share”…macar cu atat sa ramaneti. NU voi sunteti de vina, dar imi pare rau , tare de , voi generatia de schimb…Deci, revin obsesiv, CU CINE VOTAM?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here