PROGRAM – Deputat Darius Pop (AUR): Caravana Medicală AUR ajunge în judetul Maramureș, oferind consultații gratuite în trei localități, în perioada 25-30 martie 2024

2
351

AUR PENTRU SĂNĂTATE. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat la începutul lunii iulie 2023 un important proiect dedicat românilor: Caravana medicală „AUR pentru Sănătate!”. La începutul săptămânii viitoare, caravana medicală AUR va ajunge în județul Maramureș unde va staționa timp de 6 zile.

 

Deputatul Darius Pop a precizat că sunt acoperite în cadrul Caravanei AUR specialitățile Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Imagistică (ecografii), Analize rapide. „În perioada 25-26 martie, Carvana medicală va oferi consultații gratuite în comuna Copalnic Mănăștur, apoi merge în comuna Poienile de Sub Munte, unde va oferi consultații tot timp de două zile, în perioada 27-28 martie, iar în zilele de 29 martie și 30 martie, va fi în comuna Săcel. Cei care doresc informații suplimentare și programări pot apela reprezentanții AUR Maramureș la numerele de telefon: 0762412060-Diana Gherman / 0726267889-Denice Ștefan”, a precizat deputatul Darius Pop.

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Aceste asa zise „caravane” ar putea sa mearga in locatiile mai izolate, satele unde nu exista medici si nu comune mari cum sunt Copalnic Manastur si Sacel.
    Probabil ca nu se renteaza, fiind an electoral.
    Ar fi de laudat, daca initiativa ar continua si dupa alegerile locale si parlamentare, dar nu cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here