LA VAMĂ – Șofer din Maramureș, reținut la graniță pentru trafic de migranți: avea 9 indieni ascunși într-o autoutilitară

0
544

TRAFIC DE MIGRANȚI. Duminică, 19 septembrie 2021, în jurul orei 4.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea (jud. Satu Mare), polițiștii de frontieră au depistat un șofer din județul Maramureș, în vârstă de 24 de ani, care a încercat să scoată din țară și să introducă ilegal în Spațiul Schengen 9 cetățeni din India (8 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani).

 

Maramureșeanul conducea o autoutilitară marca Volkswagen Crafter, înmatriculată în Marea Britanie, iar cei 9 indieni, care vroiau să ajungă în ţări din vestul Europei, însă nu aveau documentele de călătorie legale, erau ascunși în compartimentul de marfă al maşinii, în spatele unor baxuri de polistiren. Șoferul a fost reținut 24 de ore fiind cercetat pentru trafic de migranţi, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

* Foto: @Poliția de Frontieră

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here